Soumia Saber

Logopedist
IMG_6312-

Mijn contactgegevens

Locatie Wijkhuis Brede school De Fonkel (Helmond Binnenstad)
0492 – 47 65 84
soumia@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In juli 2016 ben ik als allround logopedist afgestudeerd. Na mijn afstuderen kon ik gelijk aan de slag binnen een logopediepraktijk en het speciaal onderwijs. Mijn ervaring reikt echter verder. Ik heb gedurende mijn loopbaan ook gewerkt als pedagogische werker. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik werk graag met kinderen met spraak- en/of taalproblemen. Door mijn eigen tweetalige opvoeding, verdiep ik me ook graag in de behandeling van twee- of meertalige kinderen.

Wat ik belangrijk vind

Ik ben bij Odekerken Logopedie gaan werken omdat de visie van de praktijk zeer nauw aansluit bij die van mijzelf. Mijn doel tijdens de logopedische behandeling is ervoor zorgen dat een kind met méér naar huis gaat dan alleen logopedische hulp. Inzetten op (zelf)vertrouwen, gevoel van eigenwaarde en communicatieve zelfredzaamheid vind ik erg belangrijk. Mijn behandelingen zijn daarom opbouwend en positief.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie)
  • Totale communicatie bij kinderen met verstandelijke beperkingen
  • Geweldloze communicatie
  • OMFT (Oro-myofunctionele therapie), Logopedie en Tandheelkunde
  • Metataal
  • Hoe verder als een gesprek stokt
  • Pedagogische Tact
  • Diagnostiek en behandeling van vertelvaardigheden bij kinderen

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel