Pleuni Dams

Logopedist
teamlid-4

Mijn contactgegevens

Locatie Mahoniehoustraat (Mierlo-Hout)
0492 – 54 91 65

Locatie Kindcentrum Mozaïek (Helmond)
06 – 177 26 483
pleuni@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In juli 2016 ben ik als allround logopedist afgestudeerd aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en in de vrije vestiging. Voordat ik met de opleiding logopedie ben begonnen, ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente. Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Mijn affiniteit ligt bij het werken met kinderen met spraak- en/of taalproblemen. Ik ben een betrokken logopedist waarbij het kind centraal staat.

Wat ik belangrijk vind

Goed contact en samenwerking met de kinderen, hun ouders en andere betrokken professionals in het werkveld, is van groot belang om tot een succesvolle behandeling te komen. Het kind dient in het behandeltraject altijd centraal te staan waarbij wederzijds vertrouwen belangrijk is. Met veel inzet en doorzettingsvermogen kom je tot het gewenste resultaat.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe toegankelijkheid logopedie)
  • Ouderbegeleiding
  • VIB (Video Interactie Begeleiding)
  • Nederlandse gebarentaal
  • Taal in Blokjes
  • OMFT (Oromyofunctionele therapie)

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels
Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels
Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel