Kelly van den Broek

Logopedist
IMG_4883 kopie

Mijn contactgegevens

Locatie Wijkhuis Brede school De Fonkel (Helmond binnenstad)
0492 – 47 65 84

Tijdelijk e-mailadres i.v.m. vervanging:

jomie@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In juli 2021 heb ik mijn studie tot logopedist afgerond. De laatste twee jaar heb ik praktijkervaring opgedaan binnen Odekerken Logopedie bij verschillende specialisten.

Met trots kan ik zeggen dat ik nu ook werkzaam ben als allround logopedist binnen Oderkerken Logopedie. Naast dat ik ben afgestudeerd als logopedist, ben ik ook al ruim 4 jaar werkzaam als pedagoog in de kinderopvang. Hierdoor heb ik al een aantal jaren ervaring in de begeleiding van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Wat ik belangrijk vind

Ik heb erg veel geleerd binnen de vrije vestiging en ik sta volledig achter de visie die deze praktijk hanteert. In het bijzonder dat Odekerken Logopedie écht verder kijkt en denkt dan alleen de genoemde klacht van een cliënt. Een goede samenwerking en communicatie tussen therapeut, cliënt en/of ouder, waarbij nauw samen gewerkt wordt met verschillende disciplines is voor mij de sleutel tot het behalen van optimale resultaten. Ik vind het belangrijk om in mijn behandelingen mijn creativiteit kwijt te kunnen waarbij ik zo veel mogelijk probeer aan te sluiten bij de interesses van de cliënt.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie)

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel