Kelly Swinkels

Logopedist
IMG_6353-

Mijn contactgegevens

Locatie Kindcentrum Mozaïek (Helmond
06 – 41 50 75 70

kelly@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Kelly, sinds 2019 ben ik afgestudeerd als allround logopedist op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Met veel plezier en enthousiasme ben ik direct na mijn afstuderen gestart bij Odekerken. Naast mijn werkzaamheden in de logopediepraktijk ben ik werkzaam als logopedist op het speciaal basis- en voortgezet onderwijs. Kinderen helpen bij hun communicatieve zelfredzaamheid geeft mij enorm veel voldoening! Bij Odekerken behandel ik met name (meertalige) kinderen met spraak- en/of taalproblemen. Naast logopedie, heb ik me verdiept in psychologie en liggen mijn interesses op het pedagogische vlak. Tevens heb ik een specialisatie in Nederlands met ondersteunende gebaren.

Wat ik belangrijk vind

Een goede samenwerking met ouders en andere disciplines. Om zo het beste uit ieder kind naar voren te halen. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om ouders te coachen en te betrekken in de behandelingen. Daarnaast vind ik een positieve benadering en het stimuleren van de talenten bij het kind heel belangrijk! Een vriendelijk pedagogische klimaat waarin het kind kan groeien, staat bij mij dan ook centraal.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie)
  • Nederlands met ondersteunende gebaren

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel