Jomie Jeurgens

Logopedist/Stemcoach/Zangcoach/Trainer
IMG_6275-

Mijn contactgegevens

Locatie Wijkhuis Brede school de Fonkel (Helmond binnenstad)
0492 – 47 65 84
jomie@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Met veel enthousiasme en plezier ben ik vanaf januari 2018 werkzaam bij Odekerken logopedie. Werken in de zorg heeft altijd mijn aandacht getrokken, en door de combinatie van mijn zorgzaamheid naar anderen en mijn passie voor muziek, zang en stem kwam ik bij de opleiding logopedie uit. Variatie vind ik zeer belangrijk, vandaar dat ik dan ook graag met zowel kinderen als volwassenen werk. Naast allround kunnen werken met alle cliënten, heb ik een specialisatie in het werken met stem, zang en presentatie.

Wat ik belangrijk vind

Een goede samenwerking tussen cliënt en specialist zorgt voor een veel beter resultaat. Door open communicatie, eerlijkheid en betrokkenheid van beide kanten kun je daar in mijn ogen het snelste komen. Ik kijk graag naar wie ik voor me heb en pas daar de behandelingen op aan, zodat iedereen een op maat gemaakt traject ingaat wat aansluit op wat jij van mij nodig hebt.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisaties

  • MFL (Manuele facilitatie van de larynx)
  • Logopedie bij transgender personen
  • Zangcoaching
  • Ademtherapie
  • Kinesiotaping binnen de logopedie (cursus 1 en 2)
  • Trainer stem- en presentatietechnieken
  • DTL (Directe toegankelijkheid logopedie)

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel