Elke Beekmans

Logopedist
IMG_6339-

Mijn contactgegevens

Locatie Westwijzer (Helmond)
06 – 17 72 64 83

elke@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In juli 2016 ben ik afgestudeerd als allround logopedist. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in een vrije vestiging en bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik behandel vooral veel (meertalige) kinderen met spraak- en/of taalproblemen. Sinds het behalen van de cursus Logopedie & Downsyndroom richt ik me ook steeds meer op kinderen uit deze doelgroep. Door o.a. het inzetten van gebaren en te kijken naar de mogelijkheden van het kind help ik hen makkelijker en beter te communiceren.
Ik ben een positieve logopedist, die er alles aan doet om het maximale uit de cliënt te halen.

Wat ik belangrijk vind

Een cliënt moet zich veilig en vertrouwd voelen tijdens de behandelingen. Vaak is het waardevol om meerdere disciplines in te zetten om het kind optimaal te laten ontwikkelen. Een open en eerlijke communicatie met kinderen en hun ouders/opvoeders is voor mij vanzelfsprekend. De behandeling is voor mij geslaagd wanneer het kind met een lach de kamer verlaat!

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • Kinderen met spraak/taalproblemen
  • Meertaligheid
  • Logopedie voor kinderen met downsyndroom of andere verstandelijke en/of lichamelijke beperking
  • NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren)
  • Leespraat basiscursus
  • VIB (Video Interactie Begeleiding)
  • Ouderbegeleiding

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel