Charlotte Rutgers

Logopedist
IMG_4948 kopie

Mijn contactgegevens

Locatie Westwijzer (Helmond)
06 – 17 72 64 83

charlotte@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik ben in 2014 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ik heb daarna werkervaring opgedaan in een Allround logopediepraktijk. Het beroep past goed bij mij, omdat het verschillende facetten combineert die mij enorm aanspreken; samenwerken met mensen, hen coachen en begeleiden op creatieve wijze.

Wat ik belangrijk vind

De cliënt staat bij mij centraal. In de behandeling met kinderen is het fijn als de lijntjes met de omgeving kort zijn, zodat er een situatie wordt gecreëerd waarin het kind optimaal van de behandeling kan leren. Dan alleen kan een kind zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ieder zich op zijn of haar gemak voelt. Met wederzijdse openheid en wederzijds vertrouwen komt een goede samenwerking tot stand die bijdraagt aan de vooruitgang van de cliënt.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisaties

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • OMFT (Oromyofunctionele therapie)
  • DTL (Directe toegankelijkheid logopedie)
  • Kinderen met spraak-/taalproblemen
  • NMG (Peutermodule Nederlands met ondersteunende gebaren)
  • Begrijpend lezen
  • (AVP) auditieve verwerkingsproblemen

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel