Britt Verkoelen

Logopedist
IMG_6701

Mijn contactgegevens

Locatie kindcentrum Mozaïek (Helmond)
06 – 41 50 75 70

Locatie Wijkhuis  Brede School De Fonkel (Helmond Binnenstad)
0492 – 47 65 84

britt@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In juli 2020 ben ik afgestudeerd als allround logopedist en ben ik direct gestart bij Odekerken Logopedie. Gedurende de opleiding heb ik mij zo breed mogelijk georiënteerd. Het werk is namelijk zo divers, dat ik iedere behandeling met veel plezier uitvoer. Het vak logopedie past bij mij, omdat ik veel voldoening haal uit de combinatie van zorg en communiceren.

Wat ik belangrijk vind

Ik vind het belangrijk om contact te leggen met de (in)directe omgeving van een cliënt. Hierdoor ontstaat er een situatie waarin de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen. Ook hecht ik veel waarde aan het inzetten van meerdere disciplines om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Een open en eerlijke communicatie is voor mij vanzelfsprekend.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

    • DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie)
    • NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren)
    • PROMPT 1 (Prompts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets)

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel