Anne Driessen

Logopedist
Anne-web-683x1024

Mijn contactgegevens

Locatie Wijkhuis Brede school de Fonkel (Helmond binnenstad)
0492 – 47 65 84

Locatie Kindcentrum Mozaïek (Helmond)
06 – 17 72 64 83
anne@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In augustus 2017 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik vooral ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en in de vrije vestiging. Na mijn opleiding ben ik als allround logopediste in het werkveld aan de slag gegaan en sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Odekerken logopedie. Mijn affiniteit als logopediste ligt met name bij het werken met kinderen met spraak- en taalproblemen.

Wat ik belangrijk vind

Het is voor mij van groot belang dat cliënten zich op zijn/haar gemak voelen bij mij. Door een veilige omgeving te creëren zullen de cliënten zich gesteund voelen om het maximale uit zichzelf te halen en te vertrouwen in hun eigen kracht.  Daarnaast vind ik het belangrijk om de lijntjes met ouders, leerkrachten en overige betrokken professionals kort te houden, zodat de cliënt optimaal geholpen kan worden.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe toegankelijkheid logopedie)
  • DGM (Denkstimulerende Gespreksmethodiek)
  • PROMPT-1 (Tactiel Kinesthetische Articulatietherapie)

Klanten over ons

Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!

Amanda Gubbels
Amanda Gubbels

Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!

Simone Stoffels
Simone Stoffels

Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!

Ilse Verbakel