Odekerken Logopedie

”Onze specialisten…

. . . hebben de opleiding en kennis om u de juiste logopedische zorg te bieden. Wij houden onze kennis up-to-date door het volgen van post-HBO cursussen, seminars, workshops, studiedagen en individuele coaching.”

Kies úw specialist

Odekerken Logopedie is gevestigd op verschillende locaties in Helmond. De praktijk bestaat uit een team van allround logopedisten met ieder hun eigen specialisatie. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Ingeborg Odekerken

Logopedist / Stemcoach / Trainer / Lichaamsgericht psychotherapeut

Sinds 1989 ben ik werkzaam als logopedist en heb ik me gespecialiseerd in de stem. In mijn werk heb ik veel aandacht voor de psychosociale aspecten van de communicatie: ik help mensen om tot expressie te komen en helder en authentiek te kunnen communiceren.

Irene Muñoz Chandia

Logopedist / Stemcoach / Trainer

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Het uitoefenen van mijn vak, waarbij communicatie en zorg centraal staan, geeft mij veel voldoening. Ik ben gespecialiseerd in het werken met stem en in het behandelen van jonge kinderen met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten.

Soumia Saber

Logopedist

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie en daarnaast werk ik in het speciaal onderwijs. Inzetten op (zelf)vertrouwen, gevoel van eigenwaarde en communicatieve zelfredzaamheid vind ik erg belangrijk. Mijn behandelingen zijn daarom opbouwend en positief.

Florentina van den Hurk

Logopedist

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Mijn passie is mensen helpen bij het communiceren om te zorgen dat ze zelfstandiger zijn maar ook dat mensen genieten van gesprekken met collega’s, familie en vrienden.

Charlotte Rutgers

Logopedist

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik heb werkervaring opgedaan in een allround logopediepraktijk en ik ben werkzaam in een revalidatiecentrum. De cliënt staat bij mij centraal.

Britt Verkoelen

Logopedist

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik vind het belangrijk om contact te leggen met de (in)directe omgeving van een cliënt om de basis te leggen voor een optimale ontwikkeling. Een open en eerlijke communicatie is voor mij vanzelfsprekend.

Femke van Eijck

Logopedist / Stemcoach

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Odekerken logopedie. Ik vind het heerlijk om met zowel kinderen als volwassenen te werken en vanuit een persoonlijke passie heb ik me o.a. gespecialiseerd in het werken met stem en adem. In Eindhoven heb ik een eigen praktijk helemaal gericht op stem en adem.

Marieke van Seccelen

Logopedist / Stemcoach / Taal-spraakpatholoog

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik heb een master in taal/spraakpathologie en ben allround inzetbaar. Door mijn passie voor stem en expressie heb ik mij de laatste jaren verdiept in de diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten.

Emma Rijken

Logopedist

Sinds oktober 2021 ben ik met plezier werkzaam als logopedist bij Odekerken Logopedie. Het geeft mij veel voldoening kinderen te helpen zich beter verbaal en/of verstaanbaar te leren uiten en de communicatieve redzaamheid te vergroten.