Odekerken Logopedie

”Onze specialisten…

. . . hebben de opleiding en kennis om u de juiste logopedische zorg te bieden. Wij houden onze kennis up-to-date door het volgen van post-HBO cursussen, seminars, workshops, studiedagen en individuele coaching.”

Kies úw specialist

Odekerken Logopedie is gevestigd op 5 locaties in Helmond. De praktijk bestaat uit een team van allround logopedisten met ieder hun eigen specialisatie. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Ingeborg Odekerken

Logopedist/Stemcoach/Trainer/Lichaamsgericht psychotherapeut

Sinds 1989 ben ik werkzaam als logopedist en heb ik me gespecialiseerd in de stem. Mijn belangstelling voor de psychosociale aspecten van de communicatie heeft geleid tot het volgen van diverse opleidingen en trainingen. Ik ben werkzaam als behandelaar, trainer en coach. Ik help mensen om tot expressie te komen en helder en authentiek te kunnen communiceren.

Charlotte Rutgers

Logopedist

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik ben in 2014 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ik heb daarna werkervaring opgedaan in een Allround logopediepraktijk.

Irene Muñoz Chandia

Logopedist/Stemcoach/Trainer

Met veel plezier ben ik sinds februari 2016 werkzaam bij Odekerken Logopedie. Het uitoefenen van mijn vak, waarbij communicatie en zorg centraal staan, geeft mij veel voldoening. Werken met de stem is een van mijn sterke kanten. Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van jonge kinderen met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten.

Elke Beekmans

Logopedist

Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken logopedie. Ervaring heb ik opgedaan in een vrije vestiging en bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik ben een positieve logopedist, die er alles aan doet om het maximale uit het kind te halen.

Soumia Saber

Logopedist

In juli 2016 ben ik als allround logopedist afgestudeerd. Na mijn afstuderen kon ik gelijk aan de slag binnen een logopediepraktijk en het speciaal onderwijs. Mijn ervaring reikt echter verder.

Jomie Jeurgens

Logopedist / Stemcoach

Met veel enthousiasme en plezier ben ik vanaf januari 2018 werkzaam bij Odekerken logopedie. Ik ben allround inzetbaar en heb daarnaast een specialisatie in stem, zang en presentatie. Een unieke ‘touch’, positiviteit en samenwerken om tot resultaten te komen omschrijft mijn werk goed.