Odekerken Logopedie

”Onze specialisten…

. . . hebben de opleiding en kennis om u de juiste logopedische zorg te bieden. Wij houden onze kennis up-to-date door het volgen van post-HBO cursussen, seminars, workshops, studiedagen en individuele coaching.”

Kies úw specialist

Odekerken Logopedie is gevestigd op 5 locaties in Helmond. De praktijk bestaat uit een team van allround logopedisten met ieder hun eigen specialisatie. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Ingeborg Odekerken

Logopedist/Stemcoach/Trainer/Lichaamsgericht psychotherapeut

Sinds 1989 ben ik werkzaam als logopedist en heb ik me gespecialiseerd in de stem. In mijn werk heb ik veel aandacht voor de psychosociale aspecten van de communicatie. Ik ben werkzaam als behandelaar, trainer en coach. Ik help mensen om tot expressie te komen en helder en authentiek te kunnen communiceren.

Irene Muñoz Chandia

Logopedist/Stemcoach/Trainer

Met veel plezier ben ik sinds februari 2016 werkzaam bij Odekerken Logopedie. Het uitoefenen van mijn vak, waarbij communicatie en zorg centraal staan, geeft mij veel voldoening. Werken met de stem is een van mijn sterke kanten. Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van jonge kinderen met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten.

Soumia Saber

Logopedist

In juli 2016 ben ik als allround logopedist afgestudeerd. Na mijn afstuderen kon ik gelijk aan de slag binnen Odekerken Logopedie en daarnaast ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs. Inzetten op (zelf)vertrouwen, gevoel van eigenwaarde en communicatieve zelfredzaamheid vind ik erg belangrijk. Mijn behandelingen zijn daarom opbouwend en positief.

Elke Beekmans

Logopedist

Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken logopedie. Ervaring heb ik opgedaan in een vrije vestiging en bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik ben een positieve logopedist, die er alles aan doet om het maximale uit het kind te halen.

Charlotte Rutgers

Logopedist

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik heb werkervaring opgedaan in een allround logopediepraktijk en ik ben werkzaam in een revalidatiecentrum. De cliënt staat bij mij centraal.

Jomie Jeurgens

Logopedist/Stemcoach/Trainer/Manager

Met veel enthousiasme en plezier ben ik vanaf januari 2018 werkzaam bij Odekerken logopedie. Ik ben allround inzetbaar en heb daarnaast een specialisatie in stem, zang en presentatie. Een unieke ‘touch’, positiviteit en samenwerken om tot resultaten te komen omschrijft mijn werk goed.

Kelly Swinkels

Logopedist

Direct na mijn afstuderen in 2019 ben ik gestart bij Odekerken Logopedie. Kinderen helpen bij hun communicatieve zelfredzaamheid geeft mij enorm veel voldoening! Naast logopedie, heb ik me verdiept in psychologie en liggen mijn interesses op het pedagogische vlak. Tevens heb ik een specialisatie in Nederlands met ondersteunende gebaren. 

Britt Verkoelen

Logopedist

In juli 2020 ben ik gestart bij Odekerken Logopedie. Omdat ons werk zo divers is, voer ik iedere behandeling met veel plezier uit. Ik vind het belangrijk om contact te leggen met de (in)directe omgeving van een cliënt. Hierdoor ontstaat er een situatie waarin de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen. Een open en eerlijke communicatie is voor mij vanzelfsprekend.

Femke van Eijck

Logopedist/Stemcoach

Met veel plezier ben ik sinds september 2020 werkzaam bij Odekerken logopedie. Ik vind het heerlijk om met zowel kinderen als volwassenen te werken en vanuit een persoonlijke passie heb ik me o.a. gespecialiseerd in het werken met stem en adem. Daarom heb ik naast mijn werk voor Odekerken logopedie ook een eigen praktijk waar ik alleen werk met mensen met stemklachten.

Marieke van Seccelen

Logopedist/Stemcoach/Taal-spraakpatholoog

Met veel enthousiasme ben ik sinds februari 2021 werkzaam bij Odekerken Logopedie. Sinds het afronden van de opleiding Logopedie in 2013 heb ik ervaring opgedaan als allround logopedist en in 2015 heb ik een master afgerond in taal/spraakpathologie. Door mijn passie voor stem en expressie heb ik mij de laatste jaren verdiept in de diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten.