Vacature locatie De Fonkel

Helmond, 08-10-2017

Beste lezer,

Per 1 december 2017 zoeken wij een nieuwe collega voor 2.5 dag / 3 dagen op onze snelst groeiende praktijklocatie in de Binnenstad van Helmond. Uitgroei naar meer dagen is mogelijk.

Deze prachtige locatie, in Wijkhuis Brede School De Fonkel, werkt nauw samen met de basisschool, peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Ook deze instellingen zijn gelocaliseerd in De Fonkel.

Wij zijn op zoek naar een logopedist met veel affiniteit met meertaligheid, die de intentie heeft zich voor langere tijd te binden aan onze praktijk.

Onze visie:

De mens staat bij ons centraal. Het is belangrijk om niet alleen te kijken naar de klacht maar naar de diepere oorzaak ervan. Heldere communicatie en vanuit je wezen contact maken met de cliënt is een voorwaarde voor goede behandeling.

Het profiel van de nieuwe medewerker:

• goede communicatieve eigenschappen waarbij je jezelf durft te profileren
  • liefst ervaren logopedist die kan werken met Incura
  • ouderbegeleiding kunnen geven
  • goed kunnen samenwerken met leerkrachten en verwijzers
  • goede inzet en samenwerking binnen ons team
  • goed zelfstandig kunnen werken
  • woont niet te ver weg

Voor een goede overdracht is het nodig dat je minstens één week van te voren mee loopt met de logopedist die vervangen moet worden. Pas afgestudeerde collega’s worden ook uitgenodigd te reageren.

Brieven kunnen per mail worden verzonden en dienen uiterlijk 27 oktober 2017 binnen te zijn.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Odekerken